Luin Anna Johanssonin kirjan Norsu nailoneissa ihan hetki sitten. Kirjan poimin mukaan kirpparilta ja hyvä, että poiminkin.

Kirja oli kiinnostava kirja lihavuudesta ja siitä, mikä saa ihmiset tuntemaan itsensä lihavaksi. Kuinka normaali- tai alipainoiset voivat tuntea itsensä lihavaksi ja mistä tunne oikein johtuu.

Kirjassa kiinnostavinta oli luku, jossa lihava nainen kertoo omia tuntemuksiaan omasta ja toisten lihavuudesta, seurauksia siitä ja pohtii myös sitä, milloin lihavuus alkoi.

Tällaista kirjaa on minusta aika vaikea arvioida mitenkään, enkä sitä teekään. Kirjassa on paljon henkilökohtaisia asioita kirjoittajalle ja kirjassa mukana oleville ihmisille. Toisaalta kirja kertoo aika arasta aiheesta, sillä painosta puhutaan tiettyyn pisteeseen asti paljon, kuitenkin kun kyseessä on huomattavasti ylipainoinen ihminen, puhe painosta loppuu.

Kirja oli helppoa teksiä ja nopealukuinen. Joskus pysähdyin miettimään, olisiko kirjaan voinut kirjoittaa asioista jotenkin syvemmin. Tämä kuitenkin oli aiheesta vain pieni kirja, siitä voisi varmasti kirjoittaa vaikka kuinka paljon ja pitkään. Olen kuitenkin tyytyväinen, että luin tämän kirjan.

Ja pitää vielä lopuksi sanoa, että kirja on minusta hauskan näköinen.