Blogini sai tunnustusta, ihanaa! On mukavaa, että joku pitää tästäkin blogista. Aina kirjoittaessa ei edes muista, että joku saattaa käydä tätä lukemassakin. Ja kun niin on, niin kiitos siitä kaikille.

Brillante weblog-tunnustus

1792744.jpg

Minä annan tämän kaikille kirjablogeille. Ja etenkin niille, jotka on olemassa muttei sivulaatikossani näy. Vnkatkaa, niin tulen kurkkimaan. Haluan vielä neljälle oikein ojentamalla ojentaa tämän palkinnon.

Southpawin lukukokemuksia.
Southpaw lukee paljon erilaisia kirjoja kuin minä. Mutta myös niitä samoja. Lisäksi hän on ryhtynyt harrastamaan bookcrossingia.

Jaatiinan kirjat.
Vaikkei Jaatiinan blogi ehkä päivitykään kovin tiuhaan tahtiin, niin hänen bookcrossing-kirjahyllynsä on erittäin mielenkiintoinen. Sieltä poimisin useamman kirjan luettavakseni.

Marielkan lukupäiväkirja.
Marielka lukee paljon kiinnostavia kirjoja. Sitä kautta kiinostun uusista kirjoista ja jos niitä kohdalle osuu, niin poimin mukaan.

Lukupaikka.
Haluan lähettää palkinnon takaisin sinne, mistä se tulikin. Tämä blogi oli ensimmäisiä kirjablogeja, johon törmäsin ja käyn säännöllisesti kurkkimassa edelleen. Paljon mielenkiintoisia kirjoja ja osittain samoja, mtä luen itsekin.

Ja sitten vielä säännöt:
Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
Linkitä siihen blogiin, josta sait palkinnon.
Nimeä vähintään seitsemän blogia palkinnon saajaksi.
Laita noiden blogien linkit sivullesi.
Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.