Olen taas ollut kipeänä. Suututtaa tämä jatkuva sairastelu. Ei ehkä se niin paljon, että pitää olla töistä pois, vaan se, että kaikk asiat siirtyvät, ei jaksa tehdä mitään ja olo on kammottava. Huomenna menen taas töihin, toivottavasti ei enää tarvitse olla kipeänä tänä keväänä.

Luin hetki sitten Anthony Capellan Ruokaa Amore. Olin kirjan ostanut muistaakseni kirpparilta ja tartuin siihen vain "Mitä luen seuraavaksi-haasteen" tiimoilta.

 

Kirjassa kauniin amerikkalaistytön, Lauran, joka on viettämässä opiskeluvuotta Ranskassa,suosiosta kilpailee kaksi eri miestä Tommaso ja Bruno. Tommaso valehtelee olevansa kokki ja tarjoaa Lauralle Brunon tekemiä ruokia. Bruno taas on oikeastikin kokki ja osoittaa tunteesa Lauralle ruokien kautta, jotka Laura kuitenkin luulee Tommason laittamiksi. Tommaso saakin hänet omakseen.

Lopulta Lauralle kuitenkin selviää totuus. Se, että Tommaso ei olekaan kokki ja Brunokin on rakastunut Lauraan. Niinpä hän katkaisee kaikki välinsä miehiin. Juuri ennen Lauran kotiinpaluuta Bruno kuitenkin tunnustaa tunteensa taas kerran Lauralle ja monien mutkien jälkeen he saavat toisensa.

Kirja oli aika perus chic littiä. Ihanan poikkeuksen tekivät hurmaavat ruokalajit tai oikeammin kuvaukset siitä, kuinka ihmiset nauttivat niistä. Jos tähän kirjaan törmää jossain ja halvalla saa, niin kivaa kesälukemista tämä on.