Lukaisin toisen himoshoppaaja-kirjan. Kirja oli ihan samanlaista, kuin ensimmäinenkin. Yhtä nopeaa lukea, yhtä kevyttä ja yhtä viihdyttävää. Nyt oli siis vuorossa Himoshoppaaja vierailla mailla ja kiroittaja on Sophie Kinsella.

1597887.jpg

Kirjassa Becky lähtee muutaman mutkan kautta New Yorkiin. Hän ei ole käynyt siellä koskaan ja koittaakin tutustua kaupunkiin kävelykierrosten ja museoiden kautta. Becky kuitenkin ajautuu kerta toisensa jälkeen kauppoihin. Pian hän löytää myös mallikappalemyynnit. Beckyn koko matka onkin shoppailua, kunnes yhtenä aamuna lehdessä julkaistaan juttu hänestä ja hänen rahojen käytöstään.

Niin Becky sitten suuntaa takaisin kotiin ja koittaa selvitä. Hänellä ei kuitenkaan ole enää työpaikkaa, ainoastaan suuri summa velkaa. Becky kuitenkin selviytyy kaikesta, kun rupeaa vähän ajattelmaan ja lopulta hän muuttaa New Yorkiin ja saa sieltä uuden työn.

Kirja oli niin ihanaa hömppää, kun sen pitikin olla. Oikein viihdyttävä ja nopea lukea. Vaikka kyllä se sai minut vähän miettimään sitä, miten käytän rahojani.