Luin Shirley Lordin kirjan Menestyksen hinta. Kirjan lukemiseen menikin aika kauan aikaa, kun se oli aika hidaslukuinen ja toisaalta olen ollu siellä matkalla, missä ei juurikaan kerennyt lukea.

1843353.jpg

Kirja kertoo Ginnystä, joka on alotteleva muotisuunnittelija. Hänellä ei kuitenkaan ole varaa perustaa omaa yritystä. Niinpä hän ryhtyy käymään kuokkavieraana juhlissa, joissa on muotimaailman väkeä. Hän toivoo, että joku kiinnittäisi hänen vaatteisiinsa huomion ja ryhtyisi rahoittamaan yritystä.

Ginnyllä on myös serkku, Alex, joka on hänelle todella tärkeä. Alex kuitenkin paljastuu älykkääksi rikolliseksi , joka käyttää ihmisiä hyväkseen.

Kirja kertoo oikeastaan vaan siitä, kuinka Ginny yrittää päästä juhliin vieraaksi ja ketä hän tapaa sillä. Se kertoo myös vähän siitä, kuinka ihmiset eivät ole sitä miltä näyttävät. Mukaan on yritetty laittaa myös vähän jännitystä, mutta se on onnistunut mielestäni aika huonosti.

Kirjaa oli muutenkin vaikea lukea. Osaksi varmaankin johtui siitä, että seuraava luku saattoikin alkaa seuraavasta vuodesta ja sitten piti aina hetken miettiä, että missä oikein mennään. Samoin teksti oli välillä vähän tylsää. Koko jännitysosuuden olisi voinut jättää pois tai ainakin pienentää Alexin osuutta koko kirjassa. Aina en edes tajunnut, miten hän liittyi kirjaan. Tarina oli muutenkin aika hitaastietenevä. Paljon hyvää kyllä kirjasta ei ole sanomista. Kiva kansi, ainakin.