Luin lomamatkalla myös Karin Alvtegenin kirjan Syyllisyys. Kirjan olen ottanut jostain miitistä mukaan sen takia, että kansi näytti mielestäni mukavalle. Kirjan kokokin sopi oikein hyvin matkalukemiseksi, sillä se ei ole kovin isokokoinen.

1762372.jpg

Kirjasta sitten. Kirjassa on mies, Peter, joka on suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Hän ei ole lähtenyt kotoaan pitkään aikaan pois. Kirjan alussa Peter kuitenkin istuu kahvilassa, jonne saapuu nainen. Hän jättää Peterille paketin toimitettavaksi tuntemattomalle miehelle.

Paketin myötä Peter tutustuu Olofiin ja he yhdessä päättävät jäljittää paketin lähettäjän, naisen jolla on pakkomielteitä. Kirjassa sitten tapahtuu yhtä ja toista, kunnes lopulta selviää, kuka nainen on ja mitä hän oikeastaan haluaa.

Kirjan tarina oli hyvä ja ei edes ihan ennalta-arvattava. Luvut olivat lyhyitä ja kirja sopikin hyvin matkalukemiseksi. Ehkä se vähän haittasi, että kirjan lopussa kaikki Peterin ongelmat olivat pyyhkäisty pois. Ei kauhean todellista. Niinkuin ei kyllä kirjan tarina ihan kokonaan muutenkaan. Mutta ihan kivaa kesälukemista kuitenkin.