Bookcrossing-sivuilla suomenkielisellä keskustelufoorumilla on haaste "lukemisen aakkoset 2007". Tuohon haasteeseen en kerkeä mukaan, sillä se loppuu vuoden lopussa. Haasteesta sain kuitenkin innoituksen omiin aakkosiin. Eli luen jokaisella aakkosella alkavan kirjan ja listaan sen tänne. Kuitenkin pitää ottaa huomioon se, että luen vain suomenkielisiä kirjoja. Niinpä joillekin aakkosille annan toisia oikeuksia. Niihin hyväksytään myös kirjat, joiden kirjoittajan sukunimi alkaa kyseisellä kirjaimella. Näitä ovat B,C, Q, W, Z ja Å. (ohjeet olen mukaillut Bookcrossing-sivujen haasteesta)

Kirjoille on oma sivu, jonne tulen niitä päivittämään. Sitten, kun olen saanut kaikki kirjat luettua palkitsen itseni ja joitakin muita ihmisiä Bookcrossing-kirjoilla vaikkapa tämän blogin kautta.

EDIT: Vapautan jokaisen kirjan, jolla osallistun tähän omaan haasteeseeni. Siksi saan laittaa mukaan jo nuo luetut kirjat, jotka vielä odottavat vapauttamista. Kuitenkin saan palkita itseni vasta sitten, kun jokainen kirja on vapautettu.