Lukaisin Katja Kallion Sooloilua kirjan. Kirja on ihanan herkullisen värinen. Luulen kyllä, että olen lukenut kirjan joskus aiemminkin, sillä se vaikutti aika tutulle.

Kirjassa Emma tapaa Joelin, joka on kuuluisa kapellimestari. Emma vaan ei aluksi tiedä sitä. Hän ja Joel tapailevat ja aluksi kaikki on hyvin. Kuitenkin Joelin pitkät poissaolot kotoa raastavat suhdetta. Nopeasti kuvaan mukaan tulee myös Joelin ex-tyttöystävä, joka haluaa Joelilta muutakin, kuin haastatteluja lehteen.

Pian Emma myös huomaa olevansa raskaana. Kumpikaan heistä ei suunnitellut sitä, saati osannut odottaa. Ja vielä kun Emma joutuu muuttamaan maalle Joelin suvun kartanoon ja ottamaan hoiviinsa Joelin äidin, joka ei viihdy hoitokodissa, niin soppa on valmis.

Kirjassa käsitellään pääsääntöisesti vain Emman ja Joelin suhdetta. Sitä kuinka toinen odottaa ja kaipaa ja toinen uskoutuu työlleen. Toisaalta Emma uhraa paljon, kun suostuu muuttamaan maalle ja hoitamaan äitiä.

Emman ja Joelin äidin suhteen muuttuminen kirjan aikana oli mielenkiintoista luettavaa. Lopussa kirjaa Emma on enemmän mustasukkainen Joelin äidistä, kuin Joelista itsestään.

Kirja oli kyllä muuten vähän tylsää luettavaa. Ei todellakaan Kallion paras kirja. Menihän tuo kuitenkin ja lehtijutut kirjan välissä olivat hauskoja luettavia.