Sain päätökseen Marian Keyesin kirjan Lucy menee naimisiin. Tämäkin kirja oli oikein ihanaa junalukemista ja oikeastaan siksi sen valitsinkin lukulaatikosta. Kuluu matka nopeasti, eikä tarvitse kovasti keskittyä lukemiseen.

2059689.jpg

Kirjassa Lucy käy ennustajalla ja saa kuulla, että menee naimisiin. Siinä on vain yksi pieni ongelma, sillä Lucylla ei ole edes poikaystävää. Lucy kuitenkin pitää sanat mielessään, sillä onhan hänen ystävienkin ennustukset pitäneet paikkaansa. Ja kun hän vielä tutustuu Gusiin, joka on ihana ja hurmaava..

Gus kuitenkin osoittautuu täysin hulttiomieheksi. Hän tulee silloin kun haluaa, eikä ilmoittele menoistaan. Ja kaikenlisäksi Gus tykkää juoda olutta vähän enemmän. Se ei kuitenkaan huoleta Lucya, joka on hullaantunut Gusista.

Lopulta sitten Lucyn silmät aukeavat ja hän tajuaa erota lopullisesti Gusista. Se ei kuitenkaan hälvennä hänen naimisiin meno ennustustaan, sillä Lucy käy treffeillä ja tapaa uusia miehiä.

Lopulta sitten Lucy tajuaa olevansa rakastunut hänen ystäväänsä Danieliin. Ja kuinka ollakkaan myös Daniel on rakastunut Lucyyn.

Kirja oli ihanaa kevyttä hömppää. Jo alkusivuilla arvasin, että Daniel ja Lucy päätyy vielä yhteen, sehän oli nyt aivan selvä.

Mutta taas, tässäkin kirjassa oli yksi vika, mikä niin monissa tällaisissa kirjoissa on. Kirjaan oli koitettu väkisin tunkea jotain opettavaista sekaan. Tässä kirjassa se oli Lucyn isän alkoholiongelma, jota hän ei isässsään huomannut. Asia selvisi vasta vähän myöhemmin kirjassa. Miksi se piti liittää edes tähän kirjaan. Silloin, kun Lucy lähti hoitamaan isäänsä, muuttui kirja jotenkin tyhmäksi. Koko juttu ei oikein sopinut tähän kirjaan ollenkaan.

Ja muutenkin Lucy oli kuitenkin vähän ärsyttävä. Kuinka kukaan voi olla niin sinisilmäinen, ettei nää joitain asioita. En osaa edes selittää, mikä Lucyssa välillä ärsytti niin paljon.

Hyvä kirja matkoille ja silloin, kun haluaa lukea jotain oikein kevyttä ja hömppää.