Sain Emily Giffinin kirjan rakkauden pudotuspeli eilen päätökseen. Nopealukuinenhan tuo oli.

Kirja on siis itsenäinen jatko-osa Giffinin edelliselle kirjalle rakkaus lainassa. Ajattelin, että tämä on sitten yhtä hyvä, kuin tuo edellinen. No mielestäni ei kyllä ollut.

1467286.jpg

Ensinnäkin alussa pari lukua kerrottiin sitä, mitä edellisessä kirjassa tapahtui. Vähempikin olisi ehkä riittänyt. Minä ainakin muistin, mitä siinä oli tapahtunut ja he, jotka eivät ole lukeneet ensimmäistä kirjaa, niin olisi myöskin varmaan tyytynyt vähän vähempään.

Sitten itse tarina. Kirjassa siis kerrottiin Darcysta, joka on kaunis ja tottunut saamaan kaiken minkä haluaakin. Hän kuitenkin erosi miehestään kenen kanssa oli menossa naimisiin ja ryhtyi seurustelemaan tämän miehen ystävän kanssa. Äkkiä Darcy huomaakin olevansa raskaana ja mieskin jättää hänet.

Niinpä hän sitten päättää lähteä kyläilemään Lontooseen entisen koulukaverinsa luokse. Lontoossa Darcy ryhtyy kehittämään itseään ja hänestä kuoriutuukin oikein mukava ihminen.Hän koittaa etsiä itselleen täydellistä aviomiestä ja löytääkin yhden ehdokkaan. Lopulta Sarcy synnyttää kaksoset ja jää asumaan Lontooseen.

Ja kirjan lopussa tietenkin Darcy menee naimisiin, ei täydellisen aviomiesehdokkaan kanssa, vaan kouluaikiasen ystävänsä.

Kirja oli kyllä todella ennalta-arvattava. Ja viimeisen luvun olisi voinut jo jäättä pois, missä kerrottiin, mitä kaikille kuuluu parin vuoden päästä. Silti ihanaa hömppää luettavaksi.