Luin hetki sitten Sophie Kinsellan kirjan Himoshoppaajan sisko. Kirja on samaa ihanaa himoshoppaaja-sarjaa, jota olen lukenut ennenkin.

2030872.jpg

Kirjassa Becky palaa kymmenen kuukautta kestäneeltä häämatkaltaan takaisin kotiin. Sillä aikaa kaikki onkin muuttunut. Hänen paras ystävänsä on löytänyt uuden ystävän, jonka kanssa jakaa kaikki. Ja toisekseen Beckyn vanhemmat käyttäytyvät oudosti.

Becky koittaa tulla parhaan ystävänsä ystävän kanssa toimeen, mutta huonoin tuloksin. He ovat niin erilaisia, ettei siitä tule mitään. Kuitenkin syy vanhepien outoon käytökseen selviää pian, kun Becky saa kuulla, että hänellä on sisko, tai oikestaan sisarpuoli.

Becky on siskostaan innoissaan niin kauan, kunnes tapaa hänet. He eivät tule ollenkaan toimeen keskenään ja sisko inhoaa shoppailua. Hän elää mahdollisimman säästäväisesti. Becky kuitenkin koittaa tulla toimeen siskonsa kanssa, mutta heikoin tuloksin.

Sitten vielä Beckyn mies tekee liikaa töitä. Becky luulee, että heidän avioliittonsa voi huonosti. Hän on myös kuullut salaa, kuinka hänen miehensä on toivonut hänen olevan enenmmän siskonsa kaltainen. Niinpä Becky lähtee ottamaan siskoltaan oppia.

Matkalla kaikki ongelmat lopulta selviävät niin Beckyn siskon, miehen kun parhaan ystävänkin välillä.

Kirjaa oli ihana lukea. Se sieppasi minut otteeseensa, enkä olisi halunnut päästää sitä käsistä ennenkuin olin lukenut sen loppuun. Oli ihanaa lukea kirjaa, jonka kanssa mieli lepäsi. Pidän kyllä kovasti Kinsellan kirjoista, enkä vähiten siksi, että niitä lukiessa kaikki omat asiat unohtuvat.