On kaikessa muussa kiireessä unohtunut kirjoittaa niistä kirjoista jotain, mitkä olen lukenut. Kesä ja loma on ihan selkeästi minulla nyt kirjojen aikaa.

Jonkinaikaa sitten luin John O'Farrellin kirjan Parasta miehelle. Olen lukenut saman kirjailijan toisen kirjan ja pidin siitä valtavasti. Niinpä tältä kirjalta odotin aika paljon.

1634894.jpg

Kirjassa Michael elää kaksoiselämää. Toisaalla hän on perheen isä, perheen, missä on pieniä lapsia. Ja toisaalla hän koittaa jatkaa nuoruuttaan. Kaikki menee hetken aikaa hyvin ja Michael on kotona rakastava isä ja kun hän on toisaalla, poikamiesasunnossaan, hän saa nukuttua ja hän saa viettää nuoruuttaan.

Kuitenkin Michael törmää vaimoonsa siellä, missä ei pitäisi. Hän päättää lopultakin lopettaa kaksoiselämänsä ja keskittyä perheeseensä. Siihen pakottaa muukin, kuin huoli vaimosta ja lapsista. Michael kirjoittaa kirjeen isälleen, missä kertoo koko tarinan. Hänen vaimonsa kuitenkin saa sen käsiinsä ja niin kaksoiselämä paljastuu.

Kirja oli kyllä oikein viihdyttävää luettavaa, muttei yhtään niin hyvä, kuin se toinen, jonka luin.Tässä kirjassa jotenkin kokoajan odotin sitä, että tapahtuisi jo jotain. Oikeastaan koko kirja oli vain kuvausta siitä, miten Michaelin kaksoiselämä käytännössä tapahtuu. Eli kirja oli ihan hyvä, muttei sen enempää.